Blandade saker i helgen

Helgen kunde bli så mycket bättre än vad den blev. Vi kan väl börja med fredagen som blev helgens bästa. Det började med två svenska pingismedaljer i Paralympics, Peking. Jossan förlorade tyvärr finalen, men ska vara stolt över silvret ändå efter att ha slagit ut många bra spelare dess förrinnan. Bronsmatchen mellan Fredrik Andersson och holländaren Gerben blev det ett brons för Fredrik med 3-1. 3 medaljer för honom i 3 raka Paralympics.... Starkt.

Kvällen var det "klassfest" och lite annat trevligt folk i Linköping. Tack till Suss och Jonas att vi fick vara hos er :)
Efter några timmars sömn fredagsnatten till lördag var det dags för lag-DM hemma i Norrköping... Det blev snabba ryck, vaknade 5 över 8 och var i hallen 5 över halv 9. Egentligen var det inte meningen att jag skulle spela, men det var brist på folk. Spelet gick väl sådär, men resultaten blev annorlunda och vi gick tyvärr inte vidare.

Efter pingis var det Liverpool - Man Utd. Superstart för mitt United. Tevez målade efter bara 3 minuter, men sen då? Var försvann spelglädjen och passionen. Efter en miss av van der Saar som boxar bollen på Wes Brown och in i mål och 1-1 var ett faktum. Och självklart kommer 2-1 till Pool i slutet av matchen och 7 års väntan vinner Liverpool en tråkig match på Anfield.
Tung start i år igen, efter 3 matcher har Man Utd 4 poäng, men det vänder, tro mig.

Idag söndag försvann alla Sven lag i Paralympics i kvartsfinalerna och där med har Sverige spelat färdigt i Peking 2008.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0